NOTIS

RADIO KOBAT FM

Monday, 5 June 2017

MAJLIS BERBUKA PUASA PAKATAN HARAPAN PAYA BESAR


Masuknya bulan mulia Al Mubarak, Bulan Ramadhan, Keadilan Cabang Paya Besar bersama-sama rakan-rakan di dalam Pakatan Harapan Paya Besar telah mengadakan Majlis Berbuka Puasa secara sederhana pada 03 Jun 2017 (Sabtu) bertempat di perkarangan Pejabat PPBM Bahagian Paya Besar, Kuantan.

Semua pimpinan Pakatan Harapan Paya Besar telah hadir bersama-sama AJK masing-masing pada majlis tersebut.  Ketua Cabang Keadilan Paya Besar tidak dapat menghadirkan diri di saat-saat akhir kerana terlibat di dalam mesyuarat JPRN seterusnya menghadiri Kursus JPRP di Kuala Lumpur.  Wakil Ketua Cabang, Mr Siew selaku Timbalan Ketua Cabang telah hadir.

Semua pimpinan telah memberikan sedikit ucapan menyambut Ramadhan.   Sebelum masuk waktu berbuka, sedikit tazkirah telah diberikan.

Program mensasarkan kehadiran jemputan seramai 150 orang, tetapi jumlah yang hadir adalah sekitar 160 orang.  Ini satu perkembangan yang amat baik bagi Pakatan Harapan Paya Besar.  Semangat kerjasama Pakatan Harapan khususnya di Paya Besar sekarang ini amat terbaik, semoga ianya terus berkekalan.  


No comments:

Post a Comment